Καθαρισμός Σαλονιών

Οι ταπετσαρίες (υφάσματα) των επίπλων έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας. Είναι λοιπόν σημαντικό να διατηρούνται καθαρές και απαλλαγμένες από βρομιές ακάρεα και μικροοργανισμούς που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία μας.

Επίσης ο τακτικός καθαρισμός τους μας βοηθά να τα κρατήσουμε σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό. Στα ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδη διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εγγυηθούμε την υψηλότερη ποιότητα καθαρισμού χωρίς φθορές

Η διαδικασία είναι απλή, ο καθαρισμός γίνεται στο χώρο σας, διαρκεί περίπου 2 ώρες και τα έπιπλα σας είναι έτοιμα για χρήση μετά από 10 με 12 ώρες. Η μέθοδος καθαρισμού ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος, το βαθμό λερώματος, τους λεκέδες , τη σταθερότητα των χρωμάτων κλπ.

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες μέθοδοι καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους συνδυασμούς ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον απορρυπαντικά, με ουδέτερο PH που δεν αφήνουν κατάλοιπα μετά την εφαρμογή τους.

© Reizidis Carpet Service. All rights reserved. Copyright: 2018-2019