Επισκευές Χαλιών

Στα καθαριστήρια χαλιών Ρεϊζίδη αναλαμβάνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση των φθαρμένων ή κατεστραμμένων τμημάτων των χαλιών σας, επαναφέροντας τα στην αρχική τους κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε:

Αντικατάσταση σε ρέλια και κρόσσια χαλιών μηχανής
Το εργαστήριο μας διαθέτει τις κορυφαίες πλεκτομηχανές ΤΙΤΑΝ Βελγίου και μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά νήματα, έτσι ώστε οι τεχνίτες μας να μπορούν να πλέξουν κρόσσια και ρέλια, όμοια με αυτά της αρχικής κατασκευής.

Επισκευή σε ρέλια και κρόσσια χειροποίητων χαλιών
Με σεβασμό στον τρόπο κατασκευής τους επιλέγουμε τον καλύτερο τρόπο επιδιόρθωσης των χειροποίητων χαλιών σας.

Επισκευή σε τρύπες, σκισίματα, ξηλώματα
Τα κατεστραμμένα τμήματα των ταπήτων σας μπορούν να συγκολληθούν να μπαλωθούν ή να ξαναπλεχθούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις προτεινόμενες μεθόδους επισκευής.

Επαναφορά χρωμάτων
Χαλιά που κατασκευάζονται με ασταθής φυτικές βαφές είναι πιθανό να ξεβάψουν αλλοιώνοντας το σχέδιο και τη συνολικά εικόνα τους. Στα ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδη εφαρμόζουμε διάφορες ,χημικές και μη, μεθόδους ώστε να επαναφέρουμε την καθαρότητα του σχεδίου και των χρωμάτων στην αρχική τους κατάσταση. Ο χημικός αποχρωματισμός είναι δυνατό να γίνει και τοπικά, όταν έχουμε εντοπισμένες χρωματικές αλλοιώσεις σε τμήμα του χαλιού.

Κόψιμο και ρέλιασμα χαλιών και μοκετών στις επιθυμητές διαστάσεις
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τις διαστάσεις ενός τάπητα, αναλαμβάνουμε το κόψιμο στο μέγεθος που θα επιλέξετε, και το ρέλιασμα των πλευρών του. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης χρεώνεται μόνο το κόστος του ρελιάσματος.

Ομαλοποίηση και επαναφορά φοράς πέλους
Σε πολλές περιπτώσεις ,λόγο κακής χρήσης ή λάθους στον καθαρισμό τους,κάποια χαλιά είναι δυνατό να εμφανίσουν ανωμαλίες στην φορά του πέλους, με αποτέλεσμα η επιφάνεια τους να φαίνεται “κατσιασμένη” ή ανακατωμένη. Στα καθαριστήρια Ρεϊζίδη μπορούμε να επαναφέρουμε σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση τους στην αρχική της κατάσταση.

Κολλάρισμα

© Reizidis Carpet Service. All rights reserved. Copyright: 2018-2019